Support/Spørgsmål

Har du spm. eller er du eksisterende kunde og har brug for support, kan du benytte denne FAQ eller kontakte os ved at udfylde nedenstående formular.
 
Kig evt. vores FAQ igennem nedenfor, da dit svar måske findes her.
FAQ
 1. Du er endnu ikke oprettet som kunde på vores SMS service: SendSMS.nu. Fra du sender din tilmelding til vi har oprettet dig som test-kunde kan gå op til 24 timer. Du får besked pr. email, når du er oprettet. Husk at sende en email fra dit emailprogram til tilmelding@smstech.dk.
  Jeg har lige tilmeldt mig, men det virker ikke ?
 2. Jeres IT afdeling eller jeres leverandør af jeres mailsystem har sandsynligvis foretaget en ændring, ex. skiftet IP adresse/domæne på jeres/deres mailserver. Denne ændring vil medføre at alle brugere fra jeres virksomhed enten vil opleve ustabil udsendelse (ikke alt kommer frem) - eller intet kommer frem. Kontakt os på info@smstech.dk, og vi vil tilmelde de nye IPadresser inden for 24 timer. Alternativt er den emailadresse du anvender nu en anden, end den du plejer at sende fra. Den du sender fra nu er ikke tilmeldt. Kontakt os på info@smstech.dk, og vi vil tilmelde den nye emailadresse inden for 24 timer.
  Jeg er kunde og pludselig virker det ikke mere. Jeg kan ikke længere sende SMS ?
 3. En SMS kan kun indholde 160 tegn, og hvis den email som afsendes til SendSMS.nu fylder mere end 160 tegn bliver den til 2 SMS og så fremdeles. Dvs. en email på f.eks. 400 tegn vil blive takseret som 3 SMS. Modtageren vil fortsat opleve det som en SMS. Det er en god idé ikke at anvende sin firma-email signatur sammen med SendSMS.nu, da den i sig selv ofte fylder 1 til 2 SMS.
  Hvorfor er alle mine test-SMS brugt så hurtigt ?
 4. Ja, det er muligt, så man undgår alt for lange beskeder på SMS eller ønsker at styre forbruget ved begrænsning af hvor meget der sendes videre som SMS. Hvis en besked er længere end den af kunden definerede begrænsning, så vil den sidste tekst (i den sidste SMS) være: ”Denne besked er afkortet”.
  Kan man begrænse hvor mange SMS en enkelt besked kan blive til ?
 5. Ja, alle europæiske lande understøttes. Bemærk at prisen pr. sms er højere end ved indlandsSMS, når der sendes til et udenlandsk mobilnummer. Man sender ud som normalt men skriver landekoden først.
  Kan man sende til udenlandske mobilnumre ?
 6. Hvis man er bange for at SMS forbruget skal blive for stort (når man f.eks. ruller servicen ud til alle medarbejdere i virksomheden), så kan man sætte et max forbrug af SMS pr. mdr. Overskrides max forbruget, så informeres de brugere, som ikke får afsendt deres SMS.
  Kan man sætte et max. SMSforbrug med SendSMS.nu ?
 7. Hvis ikke man ønsker at alle på en arbejdsplads, skal kunne sende SMS fra deres emailprogram, så kan man tilmelde specifikke emailadresser frem for hele domænet – og på den måde sikre at kun bestemte personer har adgang til servicen.
  Kan man sætte en begrænsning op for hvem der må afsende SMS i virksomheden ?
 8. Ja, man kan tilmelde alle de domæner, man vil, så medarbejdere i samme virksomhed kan sende ud fra forskellige emaildomæner. Prisen er den samme.
  Kan man som kunde tilmelde mere end et domæne ?
 9. Nej, det kan man ikke. Man ringer her til et GSM modem, som enten ikke vil svare eller melde optaget. Der kan ikke opsættes en telefonsvarer, som fortæller hvem man har ringet til.
  Kan man ringe til de tlf. numre som SendSMS.nu sendes ud fra ?
 10. Ja, det kan man godt. Man skal blot starte SMS beskeden med at skrive modtagers emailadresse og så sende den til et af vores tlf. numre. Du oplyses hvilke numre, I kan anvende, når I er oprettet som kunde.
  Kan man sende en SMS fra mobiltelefonen til en modtager uden først at have modtaget en SMS?
 11. Nej, dette understøttes ikke, da det vil kræve egen hardware og eget nummeraftale med operatør for hver kunde. Etableringsomkostningen her er markant større end den nuværende oprettelse.
  Kan man få sit eget tlf. nummer, så man ikke behøver skrive emailadressen først ?
 12. SendSMS.nu har ikke noget max timeout, og sms'en sendes så snart der er mulighed herfor. Typisk afsendelses tid er imellem 1 og 20 sekunder.
  Hvad er max timeout på afsendt SMS ?
 13. Ja, det kan man godt. Man kan altid svare på den sidst indkomne email2sms. Dvs. har man modtaget 2 SMS fra 2 forskellige SendSMS.nu afsendere på samme tid, så kan der kun svares på den sidst indkomne SMS.
  Kan man svare på en SMS fra sin mobiltelefon flere dage efter at den er modtaget ?
 14. Ja, man kan sende ud til flere modtagere og anvende emailprogrammets mailfunktionalitet til at gemme grupper af modtagere. Alle modtagere kan besvare deres SMS, så svaret returneres i afsenders email-indbakke.
  Kan man sende ud til flere modtagere på en gang ?
 15. Alle mails der videresendes, bibeholder den oprindelige afsender ID. Dvs. hvis man forwarder en email fra din email-indbakke (der er tilmeldt SendSMS.nu), som man har modtaget fra person A, der sender sin mail igennem egen mailserver X (der ikke er tilmeldt til SendSMS.nu), så skal vi kende denne mailserver X før den videresendte email kan konverteres til sms.
  Kan man videresende en email automatisk til SendSMS.nu så den konverteres til en SMS?
 16. Ja, det kan man, ved at mobiltelefonbrugeren indtaster email-adressen, som det første i sms beskeden og så herefter sender den til et af vores modem numre.
  Kan man starte dialogen fra en mobiltelefon, så en SMS starter med at ryge i en email-indbakke ?
Følgende understøttes
 1. Tilmeld alle emailadresser på en gang
  Tilmeld hele domæner ad gangen, så alle emailadresser på det pågældende domæne med det samme kan afsende og modtage SMS
 2. Flere IP adresser
  Tilmeld flere IP'adresser til samme konto (Mailserver IP'adresser)
 3. Tilmelding med og uden egen mailserver
  Har I egen mailserver kan I anvende servicen. Man kan også tilmelde sig selvom ens mailserver hostes af en 3. parts udbyder.
 4. Tilmeld udvalgte medarbejdere
  Tilmeld udvalgte emailadresser på et tilmeldt domæne, så udvalgte medarbejdere i en virksomhed kan anvende servicen
 5. Modtager får altid kun en besked
  Beskeder på mere en 160 karakter opdeles automatisk til 2 eller flere SMS og samles igen i en besked i telefonen
 6. Besvare SMS
  Mulighed for at besvare den sidst indkomne SMS besked
 7. Loft på antal SMS
  Mulighed for loft på antallet af afsendte SMS pr. mdr
 8. CC feltet understøttes
  Emailfeltet modtager "CC" understøttes. BCC feltet understøttes ikke.
 9. Start dialogen fra mobiltelefonen
  Start dialogen fra mobiltelefonen ved at skrive emailadressen efterfulgt at et mellemrum som det første i SMS-beskeden
 10. Max. længde på email/antal sms der sendes ud pr. gang
  Det er muligt at sætte max. antal SMS på den enkelte email, så der altid kun sendes beskeder ud som max. består af X antal SMS
Kontakt os
Send dit spørgsmål til os ved at udfylde nedenstående formular.
Navn:
Email:*
Evt. tlf.:
Dit spm.:*
Send